Houtsnijclub zoekt coördinator en deelnemers

Welzijn Putten zorgt dat iedereen vanuit eigen kracht kan deelnemen aan de lokale samenleving. Puttense Zaken besteedt wekelijks aandacht aan de activiteiten die, mede door Welzijn Putten, zijn geinitieerd.

Activiteiten Welzijn Putten

Houtsnijclub zoekt coördinator en deelnemers
De houtsnijclub van Welzijn Putten is op zoek naar iemand die de groep kan aansturen. Iemand die net iets meer weet van houtsnijden dan de gemiddelde houtsnijder. Wie een passie heeft voor deze mooie hobby kan zich aanmelden bij Welzijn Putten. Ook gewone leden zijn welkom bij de houtsnijclub op dinsdagmorgen van 9.00 uur tot 12.00 uur in Stroud.

Uitleen hulpmiddelen Medipoint
Welzijn Putten heeft aan de balie van Stroud een uitleenpunt voor hulpmiddelen van Medipoint zoals krukken, douchestoelen, bedklossen, rolstoelen en toiletverhogers. Het uitleenpunt is iedere werkdag tussen 9.00 uur en 11.00 uur open.
Lukt het niet om tussen 9.00 uur en 11.00 uur bij Welzijn Putten langs te komen voor hulpmiddelen? Of is er behoefte aan grote, zware artikelen? Dan is zelf een bestelling doen bij het hoofdkantoor van Medipoint heel makkelijk. De Medipoint hulpmiddelen worden dan ook nog eens thuis bezorgd. Bestellingen kunnen telefonisch worden doorgeven aan Medipoint via telefoonnummer 088-1020100. Bestellen via de website www.medipoint.nl is ook mogelijk: klik hiervoor op de homepage op de bovenste rode balk op het woord ‘lenen’ en dan wijst het zich verder vanzelf.

Sjoelen
Donderdagmiddag van 14.00 uur tot 16.00 uur is er sjoelen in Stroud. De gezellige sjoelclub heeft ruimte voor nieuwe leden. Meer informatie en aanmelden bij Welzijn Putten 0341-357078.

Vervoer
Mensen die geen gebruik meer kunnen maken van eigen vervoer kunnen beroep doen op het vervoer van Welzijn Putten. Onze behulpzame chauffeurs brengen en halen abonnees binnen de gemeentegrenzen. Een abonnement kost 80 euro voor drie maanden. Voor meer informatie of een abonnement bellen op werkdagen tussen 9.00 uur en 11.00 uur naar 0341-357078.

Jeu de boules
Op woensdag en op vrijdag van 14.00 uur tot 16.00 uur verzamelt de Jeu de Boules club voor een gezellig en spannend spel. Lekker buiten bezig met een gezellige club mensen en na afloop gezellig napraten. Interesse? Voor meer informatie en aanmelden bel Welzijn Putten 0341-357078.

Sleutelkluisjes
Mensen die de deur niet zelf kunnen openen voor mantelzorgers of thuishulp kunnen kosteloos een sleutelkluis in bruikleen krijgen. De kluisjes hebben het SKG keurmerk wat betekent dat het voor inbrekers heel erg moeilijk is om de kluisjes open te breken. Meer informatie en aanvraag: Welzijn Putten: 0341-357078.

Haakin
Iedere vrijdagmiddag is er van 14.00 uur tot 16.00 uur een gezellige haakin in de foyer van Stroud. Iedereen is van harte welkom om eens te komen kijken bij de Haakin.