Let op: gewijzigde situatie voorterrein St Jansdal Harderwijk

De situatie op het voorterrein van ziekenhuis St Jansdal Harderwijk is gewijzigd. Er is een noodgebouw geplaatst voor de Poli-Apotheek.

Daarnaast wordt het voorterrein ingericht als kiss & ride zone. En er worden vaste parkeerplekken ingericht voor taxi’s en de pendelbus.

Wie de komende periode het St Jansdal in Harderwijk bezoekt wordt gevraagd om de informatie op de borden te volgen. Er zijn ook medewerkers van de parkeerservice aanwezig die aanwijzingen geven.

Kiss & ride
Op het voorterrein mag niet meer geparkeerd worden. De parkeerplekken mogen alleen worden gebruikt om patiënten/bezoekers af te zetten of op te halen en meteen weer verder te rijden. Mensen die iemand binnen in het ziekenhuis op komen halen worden verzocht de auto dan in de parkeergarage of parkeerterrein achter het ziekenhuis te parkeren.

Poli-apotheek
De poli-apotheek verhuist op vrijdag 19 februari wegens een verbouwing naar een noodgebouw buiten bij de hoofdingang van het ziekenhuis. Vanaf 20 februari werkt de poli-apotheek vanuit het noodgebouw. Op zaterdagmiddag en zondag is hier ook de dienstapotheek. Kijk voor meer informatie en actuele openingstijden op www.stjansdal.nl/poli-apotheek.