Mantelzorgers ontmoeten mantelzorgers

Mantelzorgers staan klaar voor een naaste, ze doen allerlei zorg- en regeltaken en hebben een luisterend oor. Maar het is ook af en toe nodig om tijd voor zichzelf te nemen en stil te staan bij wat hen zelf bezighoudt.

Veel mantelzorgers vinden het fijn om contact te hebben met andere mantelzorgers, bijvoorbeeld voor het uitwisselen van ervaringen en tips

Mensen om de mantelzorger heen weten niet altijd precies wat een mantelzorger meemaak en andere mantelzorgers begrijpen dat vaak wel. Daarom houdt Putten voor Elkaar wandelingen speciaal voor mantelzorgers.

De mantelzorgwandelingen worden elke eerste donderdag van de maand, met ingang van donderdag 2 november, gehouden. Er wordt, om 10.00 uur, begonnen met een kopje koffie en daarna gaat de wandeling van start. Rond 12.00 uur is de activiteit afgelopen. De wandelingen zijn minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Uiteraard zijn mantelzorgers wel altijd welkom bij het koffiemoment om 10.00 uur. Belangstellenden verzamelen zich bij Brasserie Schovenhorst aan de Garderenseweg 93 in Putten. De auto kan worden geparkeerd op de parkeerplaats zo'n 300 meter verder. Consumpties zijn voor eigen rekening en opgeven is niet nodig.

Bel voor meer informatie naar Miranda Krol via telefoonnummer 0341-740051 of stuur een email naar [email protected]. Miranda is de mantelzorgconsulent van Putten voor Elkaar.