Notaris De Lange was gastspreker bij het Alzheimer Trefpunt

Brasserie de Heerdt stond gisteren opnieuw in het teken van het Alzheimer Trefpunt Putten. Gastspreker was notaris De Lange uit Putten die de aanwezigen op een enthousiaste en duidelijke manier uitlegde hoe belangrijk het is om een levenstestament te hebben.

In een levenstestament kunnen mensen vastleggen wie hun belangen mogen behartigen op het moment dat ze daar zelf niet meer toe in staat zijn

Het laten opstellen van een dergelijk document is niet alleen belangrijk voor mensen op oudere leeftijd die te maken hebben met dementie. Ook voor jongeren die samenwonen kan het belangrijk zijn daarover afspraken te maken.

Het onderwerp trok zo’n vijftig belangstellenden naar de bijeenkomt en getuige de vele vragen was dit een thema dat velen aansprak.

Het volgende Alzheimer Trefpunt is op 12 december en dat is tevens het laatste Alzheimer Trefpunt van dit jaar. Gasten zijn dan dorpsdichter Henk Vaessen en muziektrio Blue Suspenders. Deze avond draait het dan om het gezellig samen zijn in de kersttijd en het delen van verhalen, onder het genot van een hapje en drankje. Belangstellenden zijn van harte welkom.