Open dag dagbegeleiding voor ouderen in Putten

De dagbegeleiding voor ouderen in Putten is verhuisd naar een huiselijke gezellige ruimte met terras in het hart van Putten bij woonzorgcentrum Elim. Op donderdag 13 juni wordt er een open dag gehouden van 10.00 uur tot 15.30 uur. 

Tijdens de open dag wordt iedereen in de gelegenheid gesteld om en kijkje te nemen in de nieuwe gezellige ruimte

Belangstellenden kunnen dan ervaren wat dagbegeleiding inhoudt en of het iets voor hen is. Er is alle gelegenheid om vragen te stellen.

Voor wie is de dagbesteding?
Voor de meeste mensen is het belangrijk om op een prettige en zinvolle manier de dag door te brengen en onder de mensen blijven. Als dit niet meer vanzelf gaat dan kan dagbegeleiding daarbij ondersteunen. De medewerkers van de dagbesteding horen vaak terug dat het fijn is om even ergens anders te zijn en daardoor hebben de naasten ook even tijd om iets anders te doen. 'Dagbegeleiding, dat is toch niets voor mij?’ of ‘Ik red mij wel thuis’, zijn uitspraken die wij soms horen”, aldus een medewerker. “Dat is jammer, want de meeste mensen die over de drempel stappen zijn enthousiast.”

Dus bij twijfel, kom langs op de open dag. Neem gerust een familielid of mantelzorger mee. Maar ook mantelzorgers, familieleden of zorgprofessionales zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen en even binnen te lopen op donderdag 13 juni bij Woonzorgcentrum Elim.