​Opfriscursus verkeerskennis

Iedereen die de verkeerskennis wil opfrissen kan zich dit jaar weer opgeven voor de Opfriscursus Verkeerskennis van de afdeling Ermelo-Putten van Veilig Verkeer Nederland.

Test de rijstijl in een rijsimulator, maak kennis met een alcoholbril of doe een reactietest

De ochtend bestaat uit een theorieles waarbij een instructeur ingaat op de laatste ontwikkelingen in het hedendaagse verkeer. Omdat er door de coronacrisis geen praktische rijproef zal worden afgenomen, kunnen deelnemers in de middag hun rijstijl testen in een rijsimulator, kennismaken met een alcoholbril of een reactietest doen.

Voor wie?
Inwoners van Ermelo en Putten die in het bezit zijn van een rijbewijs zijn welkom om zich voor deze opfriscursus in te schrijven. De kosten voor het ochtendprogramma zijn 5.00 euro per persoon. Voor het ochtend- en middagprogramma zijn de kosten 10.00 euro per persoon inclusief een eenvoudige lunch.

Wanneer?
De opfriscursus is op dinsdag 10 november van 10.00 uur tot 12.00 uur. De locatie dit jaar is Theater Stroud, Brinkstraat 91 in Putten.

Aanmelden
Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij de heer M. van den Brink via telefoonnummer 06 - 2906 8243 of e-mailen naar [email protected]. Graag zo snel mogelijk aanmelden in verband met het inhuren van een rijsimulator.