​Pensioen: op weg naar een nieuwe toekomst

Inzicht krijgen in de veranderingen in leven met pensioen kan lastig zijn. Daarom organiseert Welzijn Putten van Putten voor Elkaar een gratis cursus met vijf bijeenkomsten ter voorbereiding op het pensioen. De cursus is voor mannen tussen 63 en 66 jaar die momenteel nog werken in praktische beroepen zoals in de bouw of de productie en die zich willen voorbereiden op een leven na de pensionering.

Op een eenvoudige manier wordt er besproken welke veranderingen hierbij komen kijken en worden vragen van de cursisten beantwoord

Denk aan: aan wie en hoe draag ik mijn werk over? Past mijn huidige leefstijl bij mijn te verwachten inkomsten? Hoe houd ik een ritme en blijf ik gezond? Waar begin ik met zoeken naar dingen die belangrijk zijn voor mij? Deze vragen en meer worden in een vaste groep besproken. Bij elk thema wordt een professional uitgenodigd om te spreken over het onderwerp. De laatste bijeenkomst wordt feestelijk afgesloten.

De bijeenkomsten zijn op maandagavond 8 mei, 15 mei, 22 mei, 5 juni en 12 juni, van 19.30 uur tot 21.00 in Stroud aan de Brinkstraat 91 in Putten. Er zijn geen deelnamekosten en koffie en thee zijn gratis. Geïnteresseerden kunnen informatie opvragen of zich tot en met 1 mei opgeven bij Tanja van Driel, Welzijn Putten. Telefonisch via 0341-357078 of stuur een e-mail naar [email protected].