Stichting 'Gelukkig Ouder Worden' verzorgt geluksmomentjes voor iedereen

Stichting Gelukkig Ouder Worden heeft een nieuwe activiteit geïnitieerd om het geluk van ouderen nog meer dan voorheen te kunnen bevorderen.

Gelukskoeriers voorzien van compleet wagenpark

Met een wagenpark van zeven bussen – waarvan er vier ook toegankelijk zijn voor rolstoelen – organiseert de stichting het vervoer voor de dagactiviteiten van Zorgerf Buiten-land. Daarnaast zullen de bussen gebruikt worden om allerlei leuke en gezellige uitjes te organiseren voor ouderen die minder mobiel zijn en zelf niet meer zo makkelijk op pad kunnen.

Afgelopen zaterdag zijn de bussen onthuld met de nieuwe bestickering met als belangrijkste boodschap ‘Geluksmomentjes voor iedereen’. Deze nieuwe dienst binnen de stichting Gelukkig Ouder Worden heeft ‘Gelukskoeriers’ als naam gekregen.

De vrijwilligers die in deze bussen rijden, zijn absoluut Gelukskoeriers. Zij brengen echt geluk in het leven van ouderen, die anders minder makkelijk op pad kunnen, door met de bussen uitjes te doen. Heerlijk naar de schaapskooi in het voorjaar met een goed gevulde picknickmand, gezellig genieten van het kinderkookcafé voor jong en oud of een avondje naar een theatervoorstelling kunnen. Dat brengt echt geluk.

Anke Huizing overhandigde bij de onthulling van de bussen namens Kringloop OverNodig een cheque, waarmee meerdere uitjes en dus geluksmomentjes kunnen worden bekostigd.

Vrijwilligers gezocht
Interesse om een Gelukskoerier te worden? Stuur dan een mail naar info@gelukkigouderworden.org onder vermelding van ‘gelukskoerier’.

Kringloopwinkel Overnodig

Adresgegevens

Achterstraat 77
3882 AE

Telefoon

T. 0341 356162

Openingstijden

Ma Gesloten
Di 10.00 - 17.00 uur
Wo 10.00 - 17.00 uur
Do 10.00 - 17.00 uur
Vr 10.00 - 17.00 uur
Za 10.00 - 16.00 uur
Zo Gesloten
Meer info