​Vaccineren in Putten van 10 tot en met 12 maart

GGD Noord- en Oost Gelderland is van donderdag 10 maart tot en met zaterdag 12 maart aanwezig bij het Hof van Putten voor iedereen die zich wil laten vaccineren of voor wie vrijblijvend vragen wil stellen over het coronavirus en de coronavaccinatie.

Belangstellenden kunnen er terecht zonder eerst een afspraak te maken

Dat maakt het extra makkelijk om langs te komen. Of het nou om de eerste prik of de booster gaat, de GGD biedt iedereen in de gemeente Putten de gelegenheid om langs te komen.

Vaccineren is niet verplicht, dus een ieder kiest zelf of een prik wel of niet gewenst is. Goede informatie helpt bij het maken van een keuze. Medewerkers van de GGD Noord- en Oost-Gelderland beantwoorden alle vragen, zodat een ieder een keuze kan maken op basis van goede, open en eerlijke informatie.

De tijdelijke locatie bij het Hof van Putten is van donderdag 10 maart tot en met zaterdag 12 maart geopend van 11.00 uur tot 19.30 uur aan de Harderwijkerstraat 14. Iedereen vanaf 5 jaar kan zonder afspraak binnenlopen voor de eerste of tweede vaccinatie. De boostervaccinatie is alleen voor iedereen van 18 jaar of ouder.

Samenwerking gemeente en GGD
In samenwerking met GGD Noord- en Oost Gelderland biedt de gemeente Putten deze vaccinatiemogelijkheden aan. Inwoners van Putten kunnen zich zo zonder afspraak en ‘dichtbij huis’ laten vaccineren. Bel voor meer informatie naar GGD Noord- en Oost-Gelderland via telefoonnummer 088-443 3355, stuur een email naar [email protected] of neem een kijkje op de website www.ggdnog.nl/corona.

Foto: Pexels