Vijftigste verwijzing Welzijn op Recept

De vijftigste verwijzing van Welzijn op Recept is gedaan door huisartsenpraktijk Weenink-Meulenaar. Dit is feestelijk gevierd met taart. Het is mooi dat verwijzers Welzijn op Recept weten te gebruiken en dat bewoners op deze manier kunnen werken aan hun welzijn. 

Hierdoor halen bewoners weer voldoening uit hun dag

Welzijn op Recept helpt mensen om een positieve richting aan het leven te geven. Bij chronische stress, eenzaamheid, verlies, ontslag of andere ingrijpende gebeurtenissen kan het moeilijk zijn om weer onder de mensen te komen of actief te worden. Dan kan de huisarts of praktijkondersteuner doorverwijzen naar een welzijnscoach. Sinds eind 2021 is deze mogelijkheid er ook voor de inwoners van Putten. Sindsdien zijn huisartsen, praktijkondersteuners en welzijnscoaches van Welzijn Putten, onderdeel van Putten voor Elkaar, een samenwerkingsrelatie aangegaan. Dit om de bewoner van Putten te ondersteunen, met als doel weer positiever in het leven te staan. 

Meer weten over Welzijn op Recept of een verwijzing krijgen? Neem contact op met de huisarts of praktijkondersteuner. Zij verwijzen hun patienten door naar de welzijnscoach.