​Vrije inloop boosterprik in Harderwijk

Sinds afgelopen vrijdag 14 januari kunnen belangstellenden ook in Harderwijk een boosterprik halen zonder afspraak. De locatie is op Strekdam 51 (vlak bij het Dolfinarium). De locatie is zeven dagen per week open van 8.00 uur tot 19.30 uur.

Langskomen zonder afspraak

Voor een boosterprik moeten belangstellenden 18 jaar of ouder zijn en neem ook een identiteitsbewijs en mondkapje mee. Kom vanwege de drukte alleen naar de vaccinatielocaties, zonder kinderen en neem alleen begeleiding mee als dit nodig is. Er moet minimaal drie maanden zitten tussen de boosterprik en de laatste (basis)vaccinatie óf een doorgemaakte coronabesmetting.

Belangstellenden kunnen de boostervaccinatie twee weken voor of twee weken na een eventuele griepprik halen. Het is dus niet nodig om op de uitnodigingsbrief te wachten. Ook geinteresseerden die al een afspraak hebben gemaakt voor een boosterprik kunnen langskomen, maar vergeet het niet even te melden op de vaccinatielocatie. De afspraak wordt dan uit het systeem gehaald om fouten in de registratie te voorkomen. 

Liever wel op afspraak? Dat kan via www.coronavaccinatie-afspraak.nl. Kijk voor meer oinformatie op de website www.ggdnog.nl.

Foto: Pexels