​VVD gaat voor een bruisender Putten!

VVD Putten vindt dat een dorp pas echt tot leven komt als de winkelstraten bruisen. "Met een aantrekkelijk centrum, zorgen we voor een prettig dorp, dat klaar is voor de toekomst", aldus Nathalie van Houwelingen en Jasmijn Heinen.

Iedereen mag zelf bepalen hoe hij zijn dag besteedt. Ook op zondagen.

"Waar de één waarde hecht aan een kerkbezoek zal een ander de voorkeur geven aan winkelen of een terrasje pakken. Beide moet in Putten mogelijk zijn. Het zal ons dorp nog aantrekkelijker maken als we de keuze vrij laten. Laten we de mogelijkheden niet beperken tot het kopen van een zak patat of het inleveren van bibliotheekboeken; zaken die je nu al kunt doen op een zondag in Putten. Laten we doorpakken en onze inwoners als volwassenen behandelen die hun eigen keuzes kunnen maken", geven Van Houwelingen en Heinen aan.

"Onze jongeren trekken in het weekeinde massaal naar omringende plaatsen. Waarom? De beperking van onze horeca openingstijden. Ook daar willen we meer vrijheid en verantwoordelijkheid voor ondernemers en jongeren. Laten we samen met hen kijken welke openings- en sluitingstijden nodig en haalbaar zijn."

"Wij moedigen de winkeliers en horecaondernemers aan festiviteiten zoals themafeesten, braderieën en dergelijke te organiseren. Deze evenementen gaan we eigentijdser maken. Bij een goede organisatie zijn wij voorstander van ruimere eindtijden, bijvoorbeeld tot 01.00 uur. Ook op zaterdagavond. En we verlengen de terrasvergunningen naar 12 maanden. Daarnaast meer ruimte voor horecavergunningen, leegstand kan er door voorkomen worden."

"Putten blijft goed, wordt beter! Stem 16 maart op een dorpsgenoot van de VVD."
 


 

VVD Putten