​Walk&Talk over het online sollicitatiegesprek

De Bibliotheek Noordwest Veluwe organiseert samen met Welzijn Putten Walk&Talk bijeenkomsten voor werkzoekenden. Elke maand hebben werkzoekenden de mogelijkheid om elkaar op een vaste dag en tijd te ontmoeten. 

 Deelname aan de Walk&Talk is gratis.  Aanmelden van tevoren is wel noodzakelijk

Tijdens Walk&Talk bijeenkomsten kunnen werkzoekenden ervaringen met elkaar delen, contacten leggen en krijgen zij tips en suggesties die helpen in hun zoektocht naar een geschikte baan. Op maandag 5 oktober is er weer een bijeenkomst van 9.30 uur tot 11.30 uur in de bibliotheek in Putten.
 
Het voeren van een sollicitatiegesprek gaat in deze periode vaak anders dan dat men gewend is. Hoewel sommige werkgevers nog sollicitatiegesprekken organiseren waar sollicitanten naar toe moeten, kiezen veel werkgevers ervoor om hun gesprekken via beeldbellen te voeren. Voor veel mensen die een baan hebben is beeldbellen niet meer weg te denken, maar voor mensen die geen werk hebben kan het lastig zijn om deze techniek onder de knie te krijgen. Daarom gaan belangstellenden op 5 oktober dieper in op het onderwerp 'Het online sollicitatiegesprek'.
 
Op 5 oktober opent de bibliotheek aan de Brinkstraat 56 in Putten om 9.30 uur haar deuren. Vanaf 10.00 uur is er een presentatie over het thema. Daarna kan er tot 11.30 uur nagepraat en genetwerkt worden onder het genot van een kop koffie.

Omdat de organisatoren van Walk&Talk iedereen een plek met 1,5 meter afstand willen garanderen moeten geïnteresseerden zich aanmelden bij Jack van Zundert van de Bibliotheek Noordwest Veluwe:  [email protected] of Tanja van Driel van Welzijn Putten: [email protected].