Welzijn Putten is weer gestart met de ontmoetingsactiviteiten

Welzijn Putten is weer voorzichtig gestart met de ontmoetingsactiviteiten. De huidige coronaregels blijven van kracht. Nog geen deelnemer maar wel vragen of interesse? Neem dan contact op via Wegwijs in Welzijn. Dat kan via het formulier op de website of bel naar 0341-357078.

Activiteiten Welzijn Putten

Wandelclub weer van start.
De wandelclub van Welzijn Putten is een gezellige groep die eens in de twee weken (op de vrijdagmorgen van de oneven weken) een wandeltocht maakt. Op 9 juli gaat de wandelclub weer beginnen. Gestart wordt om 9.00 uur in de foyer van Stroud met een gezamenlijk kopje koffie. Van 9.30 uur tot ongeveer 11.00 uur wordt een mooie wandeling gemaakt. Belanmgstellenden zijn van harte welkom bij deze gezellige activiteit. Doorgang van de wandeling is weersafhankelijk. Meer informatie en aanmelden bij Welzijn Putten 0341-357078.

Zomervakantie activiteit voor jonge mantelzorgers Putten/Ermelo 8-18 jaar
Familie Aalten, Craftsman, trakteert in samenwerking met Welzijn Putten en Welzijn Ermelo jonge mantelzorgers op een gezellige midgetgolfavond op dinsdagavond 20 juli. Locatie, tijd en bevestiging voor deelname ontvangen belangstellenden na aanmelding. Aanmelden kan voor 10 juli bij Lisanne [email protected]. Doe dit snel, want vol=vol.

Klussendienst zoekt vrijwilligers
Welzijn Putten zoekt vrijwilligers die handig zijn in het repareren van huishoudelijke apparatuur of die het leuk vinden om te helpen bij een computerklusje. Eén keer in de week is er koffie met de andere mannen in Stroud om de klussen te verdelen. De werktijden gaan in overleg. Interesse? Mail dan naar [email protected]

Financieel Café Putten weer volledig open
Het Financieel Café in Stroud werkt vanaf 6 juli weer zoals voor de coronamaatregelen. Dat betekent op dinsdagmiddag van 17.30 uur tot 18.30 uur vrije inloop of op afspraak en op woensdagmorgen van 9.30 uur tot 10.30 uur vrije inloop en van 10.30 uur tot 12.00 uur op afspraak.
Inwoners van Putten die wat hulp kunnen gebruiken bij hun administratie en/of financiën, zoals bijvoorbeeld het aanvragen van toeslagen, een uitkering of het invullen van een formulier zijn weer van harte welkom in het Financieel Café. Schroom niet om binnen te lopen of te bellen voor een afspraak voor uzelf of een ander. Afspraak via Stimenz, telefoon 088-7846464.

Wegwijs in Welzijn
Heeft u een vraag of bent u op zoek naar hulp en weet u niet waar u terecht kunt? De medewerkers van Wegwijs in Welzijn kunnen u de weg wijzen naar mogelijke antwoorden. Wegwijs in Welzijn is een dienst van Welzijn Putten. Wegwijs in Welzijn is telefonisch te bereiken op 0341-357078 tijdens kantooruren. Buiten kantooruren, of wanneer u dat sowieso prettiger vindt, kunt u uw vraag stellen via de website van Welzijn Putten. Op de homepage vindt u rechts bovenin een button ‘wegwijs in welzijn’. Via deze knop komt u op het aanmeldingsformulier. Daar kunt u uw vraag en gegevens invullen. Binnen een week zal een medewerker van Wegwijs in Welzijn contact met u opnemen en u helpen om uw vraag te beantwoorden.

Uitleen hulpmiddelen Medipoint
Hulpmiddelen van Medipoint zoals krukken, douchestoelen, toiletverhogers enzovoort zijn te leen via Welzijn Putten. Iedere werkdag tussen 9.00 uur en 11.00 uur zijn hulpmiddelen te leen en terug te brengen bij de balie in Stroud. De medewerkers van Welzijn Putten vragen dringend deze tijden in acht te nemen en niet onnodig na 11.00 uur spullen te komen halen of brengen.

Hulpmiddelen Medipoint thuis laten bezorgen
Lukt het niet om tussen 9.00 uur en 11.00 uur bij Welzijn Putten langs te komen voor hulpmiddelen? Dan is het mogelijk dat Medipoint de hulpmiddelen thuis bezorgt. Dat kan op twee manieren worden geregeld. Geef een bestelling telefonisch door aan Medipoint via telefoonnummer 088-1020100. Of bestel via de website www.medipoint.nl. Klik op de homepage op de bovenste rode balk op het woord ‘lenen’ en dan wijst het zich verder vanzelf.