​Bosbad Putten breidt arrangement Kinderfeestjes uit

Subtropisch Bosbad Putten is inmiddels weer enkele maanden geopend, na de sluiting door de corona lockdown. Bij de heropening in juli is ook de 110 meter lange wildwaterbaan in gebruik genomen. Deze nieuwe attractie is nu ook onderdeel van het arrangement voor kinderfeestjes van het zwembad.

Kinderen die hun verjaardag vieren kunnen met één kaartje een compleet feestje organiseren.

Het verjaardagarrangement is te boeken voor vier tijdstippen en dat is op woensdag van 13.00 uur tot 17.00 uur, op vrijdag van 13.00 uur tot 17.00 uur en van 18.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 12.00 uur tot 16.30 uur. De jarige en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes krijgen toegang tot het subtropische bad, de wildwaterbaan, de glijbaan en, indien beschikbaar, de andere binnenbaden. Het badrestaurant De Boskamer serveert een patatje met mayonaise, snack, drankje of slush puppy en een softijsje of raket.

Het arrangement kost 13.50 euro per persoon, kaartjes zijn uitsluitend verkrijgbaar in de webshop van Bosbad Putten. Het is belangrijk dat ouders na aankoop van de kaartjes even het restaurant bellen zodat er een tafeltje voor de feestvierders gereserveerd is.

Kijk voor meer informatie over dit arrangement op de website www.bosbadputten.nl.