Bosbad Putten: buitenbad weer open en speldag op 5 mei

Subtropisch Bosbad Putten opende vandaag (maandag 25 april) het zomerseizoen. Vanaf deze dag zijn de buitenbaden en de ligweide weer geopend.

Op donderdag 5 mei staat er een evenement gepland: dan is er een feestelijke speldag.

Wie in het zomerseizoen een dagje Bosbad Putten wil doen, heeft keuze uit enkele tijdblokken. Van maandag tot en met vrijdag kan men een dagticket (van 9.00 uur tot en met 17.00 uur) of een avondticket (van 18.00 uur tot 22.00 uur, op vrijdag tot 21.00 uur) kopen. Op zaterdag en zondag zijn er alleen dagtickets (van 9.00 uur tot en met 17.00 uur). De honderd meter lange wildwaterbaan gaat dagelijks om 11.00 uur open.

Bosbad Putten adviseert om online tickets te kopen via de website. Met een online gekocht kaartje heeft een bezoeker gegarandeerd toegang. Wordt het op piekdagen te druk, dan bestaat de kans dat het zwembad alleen nog mensen met een online kaartje toelaat. De kassa sluit dan.

5 mei: speldag
Op Bevrijdingsdag (donderdag 5 mei) is er traditiegetrouw voor alle kinderen een speldag. Dan zijn alle baden van 9.00 uur tot 17.00 uur geopend en draait de wildwaterbaan op volle toeren. Er worden ook spelletjes georganiseerd en er staan springkussens op de ligweide. De entree bedraagt deze dag 6.50 euro en kaartjes zijn online verkrijgbaar via de website www.bosbadputten.nl.