Heerenveen speelt tegen Molenbeek bij SDC Putten

​Op het sportcomplex van SDC Putten wordt op vrijdag 22 juli om 18.00 uur de oefenwedstrijd Heerenveen - RWD Molenbeek gespeeld. Binnenlandse- en buitenlandse clubs weten elk jaar Putten weer te vinden om oefenwedstrijden te spelen.

Zowel in België als in Nederland beginnen de competities vroeg in verband met het WK voetbal, die van 21 november tot en met 18 december in Qatar worden gespeeld.

Heerenveen is een goede bekende in Putten. Voor de KNVB beker speelden SDC Putten en Heerenveen twee maal tegen elkaar en vorig jaar kruiste Heerenveen de degens in Putten tegen Maccabi Tel Aviv. Fijn om te zien dat de sympathieke club uit het noorden SDC Putten weer heeft gevraagd om op de perfecte grasmat weer een oefenwedstrijd te komen spelen.

Bij een mooie pot voetbal op een zomeravond is uiteraard ook de kantine geopend voor een hapje en een drankje.

De wedstrijd Heerenveen - RWD Molenbeek wordt op vrijdag 22 juli gespeeld bij SDC Putten. De wedstrijd begint om 18.00 uur en de toegangsprijs bedraagt 7.00 euro. Het complex gaat al om 16.45 uur open. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de kassa van SDC of via de website www.sdcputten.nl.