​PANNA! Sterrenteamdag bij SDC Putten

Voetballiefhebbers die een leuke voetbalmiddag willen beleven in de buitenlucht en tevens een kans willen krijgen om een jaar uit te komen in het PANNA! Sterrenteam kunnen meedoen aan de PANNA! Sterrenteamdag op donderdag 22 oktober op het sportpark van SDC Putten.

Op deze dag staat plezier centraal!

Ondanks de nieuwe coronamaatregelen mag er gelukkig nog wel in de buitenlucht gesport worden. Een leuke en leerzame voetbaldag voor voetbalgekke jongens en meisjes van 7 tot en met 13 jaar. Deelnemende kinderen leren wat er allemaal komt kijken bij het voetballen als een ster. Daarnaast maken de meest getalenteerde kinderen kans om geselecteerd te worden voor één van de PANNA! Sterrenteams!

Talentenjacht
De PANNA! Sterrenteamdagen worden door het hele land georganiseerd op meer dan dertig verschillende locaties. De geselecteerde kinderen strijden op de finaledag voor een plek in één van de definitieve PANNA! Sterrenteams. Uiteindelijk worden er drie teams gevormd: Jongens en meisjes gemengd O10, Jongens O13 en Meisjes O13.

De PANNA! Sterrenteams nemen het hele seizoen deel aan verschillende activiteiten onder professionele begeleiding. Het uiteindelijke doel is deelname aan een internationaal voetbaltoernooi. Daarnaast worden de teams het hele seizoen gevolgd door jeugdvoetbalmagazine PANNA!. Meer informatie en inschrijven kan via de website www.pannasterrenteam.nl.