​SDC Putten JO15-1 ontvangt nieuwe jassen

Door inspanning van Quynthen van der Mark (tevens keeper van het team) hebben de voetballers en staf van de JO15-1 winterjassen mogen ontvangen. Enige tijd geleden hebben de voetballers en staf van de JO15-1 hun sponsor CTS IT (dhr. Hannes de Paauw, eigenaar/directeur) bedankt voor de jassen. 

Een heel mooi gebaar van de sponsor naar het team

Naast het spelen van de wedstrijden, stralen de spelers ook uniformiteit uit bij de trainingen, zelfs bij koud en regenachtig weer. Juup Blok (speler/aanvoerder van het team) en Arie Vis (hoofdtrainer JO15-1) bedankte namens het team de sponsor, waarna de sponsor een speciaal gemaakt ingelijst shirt overhandigd kreeg.

Het team van JO15-1 van SDC Putten met achterin, tweede van rechts hoofdtrainer Arie Vis, in het midden Hannes de Paauw (sponsor, eigenaar/directeur CTS IT) met het ingelijste wedstrijdshirt, links achterin Marc Mabelis (teammanager). Op de foto ontbreken, assistent-trainer Henco van Hierden, assistent-trainer Mbongo Kunga en teammanager Floris van Haaren.

Spelers SDC Putten JO15-1, Juup Blok, Lars Bouw, Florian van Donkersgoed, Bahabelom Eseyas, Morten van der Ham, Rens Huiskamp, Sem Kleijer, Samuel Klompenhouwer, Seth Langewouters, Daan Leugs (ontbreekt op foto), Finn Mabelis, Quynthen van der Mark, Lorenzo Meiling, Ralph Muller, Mats van Nieuwenhuis (ontbreekt op foto), Noah Simon en Lars Willemsen.