VVOG Harderwijk organiseert de Veluwe League!

Als de reguliere competitie niet meer kan worden hervat, organiseert VVOG samen met DVS’33, SDC Putten en CSV Apeldoorn in mei en juni de Veluwe League! 

Het plan is om een thuis- en uitwedstrijd tegen de teams te spelen. De andere Veluwse deelnemers waren direct enthousiast

“Het is leuk om voor onze spelers, de supporters en de sponsors wat te organiseren als de reguliere competities niet meer door kunnen gaan”, vertelt voorzitter Fred Moll. “Ik denk dat we met DVS’33, SDC en CSV een mooi deelnemersveld hebben om er een geslaagd toernooi van te maken.” 

“De derby’s tegen DVS’33 waren de afgelopen jaren spectaculaire wedstrijden met veel sfeer op beide sportparken. Het is mooi dat spelers, supporters en sponsors nu weer kunnen uitkijken naar een mooi tweeluik tussen de buren.” 

Moll kijkt persoonlijk ook uit naar de derby tegen SDC Putten. “Dat is een wedstrijd met een mooie historie. Daarnaast is ook CSV Apeldoorn een tegenstander waar wij goede ervaringen mee hebben gehad.” 

Tot slot hoopt de voorzitter wel dat de reguliere competities gewoon door kunnen gaan. “We organiseren de Veluwe League natuurlijk alleen als de reguliere competitie niet door kan gaan en als de corona-maatregelen het toestaan om met publiek te voetballen. Als blijkt dat de competitie niet kan worden hervat, denken wij dat deze league een mooi initiatief is om toch een beetje te kunnen genieten van voetbal op De Veluwe.” 

(Foto: Jaap Hop)