Winnaars bowlingcompetitie zijn bekend

Het bowlingseizoen 2022/2023 van de Puttense Bowlingcompetitie zit er weer op en is op woensdag 7 juni met een gezellige feestavond afgesloten.

De winnende teams en spelers hebben hun welverdiende prijzen in ontvangst genomen

Er is het afgelopen seizoen door totaal 23 teams op de dinsdag, woensdag en donderdagavond gestreden om de periode- en kampioenstitels in Bowling & Partycentrum Putter Eng. Er zijn door de spelers weer mooie nieuwe persoonlijke records behaald.

Schildersbedrijf Kuijt heeft met een ruime voorsprong van negen punten verschil met de nummer 2 de dinsdagcompetitie gewonnen.

In de woensdagcompetitie bleef het spannend tot op de laatste avond. Team Hakog/Bij Ons Catering wist uiteindelijk de kampioenstitel binnen te slepen. De teams waren aan elkaar gewaagd en eindigden dicht bij elkaar in de ranking. Op de donderdagavond is het opnieuw Team De Vogels die de kampioenstitel veroverde, wederom speelden zij een ijzersterk seizoen.

Uitslagen:
Dinsdagcompetitie: 1. Schildersbedrijf Kuijt 78 punten, 2. T-Rex 69 punten, 3. Groenedaken.net 67,5 punten. Hoogste game heren met 257 punten Jeffrey Jansen. Hoogste game dames met 221 punten Marianne Heikoop.

Woensdagcompetitie: 1. Hakog/Bij Ons Catering 78,5 punten, 2. En doorrrrr 77 punten, 3. Stoffeerderij vd Dussen 77 punten. Hoogste game heren met 243 punten Erik Ruitenberg. Hoogste game dames met 171 punten Danielle Bragt.

Donderdagcompetitie: 1. De Vogels 38 punten, 2. Bouwbedrijf De Bruin 34,5 punten, 3. De Oude Deel 32 punten. Hoogste game heren met 232 punten Peter Jansen. Hoogste game dames met 213 punten Joelle Oudendorp.

Alle uitslagen en standen zijn te vinden op de website www.bowling-puttereng.nl.