Zwolle kleurt 'Orion blauw'

Tien groepen van Jazzdans Orion zijn afgelopen zaterdag afgereisd naar Zwolle om zich te plaatsen voor het Nederlands Kampioenschap Jazzdans in Ahoy Rotterdam. De vereniging heeft, tijdens de voorrondes voor het Nederlands Kampioenschap Jazzdans, Zwolle blauw doen kleuren. 

Verdeeld over een ochtend- en een middagprogramma mochten alle groepen laten zien waar ze de afgelopen tijd zo hard voor getraind hadden

Tijdens het ochtendprogramma mochten zowel de D t/m 9 jaar onder leiding van Zoë en de A t/m 16 jaar onder leiding van Demi een tweede prijs mee naar huis nemen. Zowel de C 20 jaar en ouder onder leiding van Demi en de B 20 jaar en ouder onder leiding van Anne mochten op het podium de eerste prijs in ontvangst nemen. Prestaties om trots op te zijn!

Tijdens het middagprogramma was het de beurt aan de overige groepen van Jazzdans Orion. De D 16 jaar en ouder onder leiding van Anne mocht als eerste voor Orion de vloer op. Gevolgd door de C t/m 16 jaar onder leiding van Manouk, de B t/m 13 jaar onder leiding van Anne-Will, de C t/m 13 jaar onder leiding van Mariska, de A 20 jaar en ouder onder leiding van Floor en Anne-Will en de D t/m 16 jaar onder leiding van Mandy. Nadat iedereen een prachtige dans had neergezet, werd dit ook door de jury beloond met alleen maar eerste prijzen!

Alle groepen wachten nu in spanning af of ze geplaatst zijn voor de Nederlandse Kampioenschappen Jazzdans op 24 juni in Ahoy Rotterdam. Deze groepen bewonderen? Dat kan tijdens de jaarlijkse Jazzdansdag in Putten op 3 juni in de Sporthal Putter Eng.