ChristenUnie Putten

ChristenUnie Putten

Oog voor elkaar, oog voor Putten

De ChristenUnie zet in op een samenleving met oog voor elkaar

​TeunJan van Ooijen is sinds 2014 actief voor de lokale ChristenUnie. Zo’n zes jaar geleden werd hij raadslid en dit jaar werd hij gekozen tot fractievoorzitter van de ChristenUnie Putten. Als lijsttrekker stort hij zich enthousiast op de verkiezingscampagne. 

​ChristenUnie bezoekt speeltuinen, beweeg in de buurt!

Hoe zorg je dat je kind buiten gaat spelen en niet achter het scherm blijft plakken? De ChristenUnie vindt dat de buitenruimte moet uitnodigen tot bewegen. Afgelopen zaterdag was de ChristenUnie daarom te vinden in de woonwijken, op tournee langs de speeltuinen in wijken als Bijsteren, Husselerveld en de Putter-Eng.

​ChristenUnie wil fietstunnels

Als het aan de ChristenUnie Putten ligt gaat er de komende jaren extra geïnvesteerd worden in de verkeersveiligheid van fietsers. De wens is om twee extra fietstunnels te bouwen, namelijk eentje bij de Hoofdlaan en eentje bij de Van Geenstraat ter hoogte van Matchpoint. 

ChristenUnie Putten: ​Ieder kind bezoekt een boerderij

Boeren en tuinders leveren producten die we dagelijks op ons bord vinden. In Putten zijn boerenbedrijven vaak familiebedrijven die, met inzet van veel tijd en veelal tegen te lage prijzen, ons van voedsel voorzien en voor onze omgeving zorgen.

​ChristenUnie wil bouwen met verstand

Er is woningnood, ook in Putten. Afgelopen jaar zijn er in Putten 134 nieuwe woningen gebouwd. Maar de vraag is groot: in deze tijden zou Putten explosief kunnen groeien. Ook de ChristenUnie wil flink bouwen, maar wel met verstand.