VVD Putten

VVD Putten

Van en Voor Dorpsgenoten

​Een levendiger dorp (column)

Laatst verscheen er een mooi geschreven column in de Puttenaer van Martijn Fabriek over evenementen. Ook werd er het volgende geschreven; ‘dat een aantal politieke partijen een grote hoeveelheid aan evenementen zien als soort van welzijnsverhogend ideaal voor de Puttenaar en de gasten in Putten’.

Lessons Learned (column)

De nieuwe kruising Hoornsdam – Waterweg zet Putten weer op de kaart in Nederland. Tv-zenders en kranten besteden volop aandacht aan een unieke kruising. Nou ja, kruising?

​Inclusie, iedereen hoort erbij! (column)

De VVD Putten is blij met het in 2019 aangestelde inclusie-panel en het beschikbare inclusiefonds in Putten. Het thema ‘inclusie’ is zelfs gevat in een VN verdrag wat ook door Nederland is onderschreven. 

Chemie (column)

Ondanks dat er een coalitieakkoord lag trok de SGP de stekker uit de formatie bij gebrek aan chemie. 

‘De kiezer kan wat veranderen door op de VVD te stemmen’

“In Putten wordt er al twaalf jaar gesproken over het bouwen van huizen en nu, vlak voor de gemeenteraadsverkiezingen, gaan we weer huizen bouwen. In dit dorp wordt de kiezer al twaalf jaar voor het lapje gehouden”, vindt Albert de Bruin van VVD Putten.

VVD Putten: 'We gaan verstandig met ons geld om, net als thuis'

"Een gemeente is pas gezond als de ook de financiën op orde zijn. Belastinggeld wordt verdiend door onze ondernemers en inwoners. Daar gaan we zuinig en verstandig mee om. De belasting houden we zo laag mogelijk", geven Jorrit Heinen en Willem Voormolen van VVD Putten aan. 

VVD Putten: 'Bestaande wegen zijn ontoereikend'

"We verplaatsen ons allemaal voortdurend. We gaan naar werk, bij vrienden en familie op bezoek of wandelen een rondje in onze buurt om de hond uit te laten. Hoe we ons ook verplaatsen: het is fijn om zonder al te veel gedoe van A naar B te komen", geven Marc Mabelis en Jasmijn Heinen van VVD Putten aan.

VVD: 'Putten, een dorp waar we gezond zijn, sporten en bewegen'

"Sporten is ontzettend belangrijk. Sport verbindt, geeft zelfvertrouwen, plezier en ontspanning. Iedere inwoner van Putten die dat wil moet kunnen sporten. Dit is goed voor de gezondheid en het activeert de mens", vinden Albert de Bruin en Guido Molnar van VVD Putten. 

​VVD gaat voor een bruisender Putten!

VVD Putten vindt dat een dorp pas echt tot leven komt als de winkelstraten bruisen. "Met een aantrekkelijk centrum, zorgen we voor een prettig dorp, dat klaar is voor de toekomst", aldus Nathalie van Houwelingen en Jasmijn Heinen.

​VVD Putten, een intro…

Op 16 maart 2022 gaan wij weer naar de stembus om in gemeenten nieuwe gemeenteraden te kiezen. En natuurlijk willen we dat onze lokale VVD goed scoort met de rentree in de gemeente en veel stemmen krijgt.